Kultainen ja Hopeinen Harmonikka -kilpailun finaalilähetys nähdään 2023 striimilippulla!

Sata-Häme Soi Uncategorized

Kultaisen ja hopeisen harmonikkakilpailun finaali on nähtävissä tänä vuonna livestreamin kautta—lippujen hinnat vain 5 euroa!

Haluatko päästä nauttimaan finaaliesityksistä suorana lähetyksenä? Vuoden 2023 harmonikkafestivaalin huippuhetkiä tarjotaan netissä livelähetyksenä, eli tietokoneen, älypuhelimen tai muun striimille sopivan älylaitteen kautta. Voit hankkia livestriimilippusi festivaalin verkkokaupasta. Olemme varmistaneet, että ostos- ja katseluprosessi on helppo.

Kultaisen ja hopeisen harmonikkakilpailun finaali on yksi Sata-Häme Soin festivaalin kohokohdista. Tänä vuonna 14 kilpailijaa osallistuu Ikaalisten Valkean Ruusun areenalla. Lähetyksen kautta voit kokea jännityksen ja ilon heti omalta laitteeltasi striimin välityksellä.

Livestriimilipun hinta finaaliin on vain 5 euroa, joten se on erittäin kohtuuhintainen tapa päästä osaksi harmonikkafestivaalin tunnelmaa. Voit ostaa lipun festivaalin verkkokaupasta osoitteessa https://bit.ly/3WYWw2V .

Prosessi kulkee täysin normaalin lipunoston tavoin. Valitse ensin lipun määrä ja lisää se ostoskoriin. Paina sitten ’Kassalle’. Syötä sen jälkeen tietosi—vähintään sähköposti, puhelinnumero sekä etu- ja sukunimi—ja paina ’Seuraava’, sitten ’Maksamaan’. Valitse maksutapa ja suorita ostos.

Kun olet suorittanut ostoksen, saat sähköpostiisi lipputunnuksen, jota voit käyttää päästäksesi suoraan lähetykseen samalla sivulla, eli https://bit.ly/3WYWw2V, perjantaina 30.06. Lipputunniste on muotoa numeroita + kirjaimia. Finaalilähetys alkaa kello 18.30. Klikkaa siihen aikaan sivulla ’Avaa lähetys’, syötä lipputunnuksesi ja paina ’Avaa.’ Lähetys avautuu ruudullesi. Alussa pyörii aloituskuva ja musiikki!

Jos ajatus livestriimin käytöstä tuntuu haastavalta tai haluat varmistaa striimin toimivuuden laitteen selaimellasi ennen ostoa, voit käydä etukäteen osoitteessa https://bit.ly/3WYWw2V ja testata lähetystä painamalla ’Avaa lähetys’, jonka jälkeen syötät koodin ’TESTI’ ja painat ’Avaa.’

Muista vaihtaa koodi oikeaan tunnisteeseen, jos sulla testistriimi auki kun oikea lähetys alkaa. Jos sinulla on testistriimi silloin auki, klikkaa ’Poistu’, sitten ’Vaihda lippukoodia’. Syötä sitten normaalisti oikea lipputunniste ja paina ’Avaa.’

Huom. Jos ostat lipun silloin kun striimi on jo käynnissä, maksun jälkeen ohjaudut suoraan striimin katseluun. Saat striimilipun myös sähköpostitse. Yhdellä koodilla voi olla ainoastaan yksi striimi auki.

Hanki siis liput nyt ja varmista paikkasi Kultaisen ja Hopeisen harmonikkakilpailun finaalin lähetyksen äärellä! Tule mukaan ainutlaatuiseen musiikilliseen matkaan. Toimi nopeasti ja varmista paikkasi. Nähdään areenalla!

Huom. Harmonikansoiton Pelimannimestaruuskilpailut voi katsoa livestriimi-lähetyksenä täysin samalla tavalla 29.06 klo 10.00. Lähetys on katsottavissa 9.30 alkaen. Ainoa ero on, että ostos- ja katselusivu on eri: https://bit.ly/3Cql7Ee.

Nähdään areenalla!