Sata-Häme Soi 2023: Puisto-ohjelman tapahtumat ovat nyt täysin ilmaisia!!

Sata-Häme Soi FI

Puisto-ohjelman tapahtumat ovat täysin ilmaisia!!

Kesän festivaalikausi lähestyy vauhdilla ja Sata-Häme Soi 2023 avaa pian porttinsa. Tervetuloa paikalle 29.6.-2.7.2023, jolloin Ikaalinen on täynnä unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä kaikenikäisille! Tiedossa on monipuolista ohjelmaa, jossa harmonikka on keskipisteenä.

Tiesitkö, että tänä vuonna kaikki puisto-ohjelman esitykset ovat täysin ilmaisia? Kyllä! Aivan maksuvapaita. Puisto-ohjelman tapahtumiin ei siis ole tänä vuonna pääsymaksuja.

Puistoissa esiintyvät todella monta kokoonpanoa, mm. Palo, Vilma ja Visa Wirén, Hyvinkään harmonikkakerho, Lastenmusiikkiorkesteri Henxelit, Jämsän Soimannit, Duo Naapurit -kvartetti, Hollolan Harmonikat, Arto Malmsten & Vesa Formunen, Kultaisen Harmonikan finalistit 2023, Jämijärven Pelimannit, Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund—ja moni, moni muu.

Esimerkiksi torstaina 29.6. riittää vipinää, kun puistolavalla käy seitsemän eri esitystä, alkaen klo 14.00 ja päättyen vasta 22.30. On luvassa mahtavia juhlahetkiä yhdessä muiden juhlijoiden kanssa.

Erikoisuutena löytyy puisto-ohjelmassa puistotanssit ja lauantaina suuri yhteissoitto. Voit siis tulla torstaina, perjantaina ja lauantaina tanssimaan ja nauttimaan muusikoiden soitosta—ja lauantaina 1.7 osallistumaan myös hauskaan yhteissoittoon klo. 17.00.

Ei muuta kuin katsomaan ohjelmaa sivulta satahamesoi.fi/ohjelma!

Jokaisen ilmaisen tapahtuman kohdalla lukee ”Vapaa pääsy.” Valitse keikat ja tapahtumat, jotka kiinnittävät huomiosi ja merkitse ne jo kalenteriisi.

Kyseessä on kaiken kaikkiaan loistava tilaisuus nauttia musiikista yhdessä ystävien kanssa tai vaikkapa viettää romanttinen kesäilta puistossa tunnelmallisen musiikin tahdissa. Puistotilat ovat täynnä energiaa ja iloa, kun esiintyjät viihdyttävät yleisöä harmonikan sävelten parissa. Voit nauttia samalla ruuasta ja juomasta.

Tervetuloa siis puistokeikoille! Ja tutustu myös lipullisiin tapahtumiimme osoitteessa https://liput.satahamesoi.fi/.

Vapaan pääsyn puistoon mahdollistaa Ikaalisten Säästöpankkisäätiö.