Harmonikkaristeily sekä Kultaisen ja Hopeisen semifinaalit siirtyvät toukokuulle

Suuriin tartuntalukuihin äitynyt koronapandemia on johtanut Harmonikkaristeilyn ja näin ollen myös Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan semifinaalien siirtämiseen myöhempään ajankohtaan keväälle. Kokoontumis- ym. rajoitusten päättymisestä ja koronapassin voimassaolosta lähiviikkoina ei voitu olla enää varmoja. Asiasta tehtiin päätös yhdessä Harmonikkaliiton ja Silja Tallinkin kanssa. Risteilyn uusi ajankohta on äitienpäiväviikonloppu 7.-8.5.2022.

Risteilyn siirtyminen tarkoittaa myös, että semifinaalikarsintoihin osallistumisen takarajaa jatketaan maaliskuun 2022 loppuun saakka. Jo nyt mukaan ilmoittautuneet kilpailijat ovat automaattisesti mukana. Tuomaristo arvioi lähetetyt nauhat huhtikuussa, jolloin myös varmistuu tieto semifinaaleihin valituista.

Sata-Häme Soi pahoittelee karsintojen aikataulujen ja semifinaalien siirtymistä.

Kaikissa mahdollisissa Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailuja koskevissa tiedusteluissa palvelee Sata-Häme Soin toimiston puhelin 043 217 0801 ja sähköposti toimisto@satahamesoi.fi

Harmonikkaristeilyyn liittyvissä muissa asioissa teitä palvelee Harmonikkaliiton toimiston sähköposti toimisto@harmonikkaliitto.fi