Hopeinen Harmonikka

Lasten Hopeisen Harmonikan kilpailu on järjestetty vuodesta 1986 aikuisten Kultaisen Harmonikan rinnalla. Hopeinen Harmonikka on tarkoitettu 11-vuotiaille ja sitä nuoremmille soittajille. Hopeisessa Harmonikassa kovaa kilpailua vältetään.

Hopeinen Harmonikka finaali
La 3.7.2021

Hopeisen Harmonikan finalistit

Annabel Heikola
Viisirivisen harmonikan lisäksi soitan 2-rivistä harmonikkaa, pianoa ja kontrabassoa. Esiinnyn yksin ja yhdessä veljieni Samuelin ja Rafaelin kanssa monipuolisella ohjelmistolla. Käyn ahkerasti konserteissa, Pori Sinfonietta on hyvin tuttu. Kuuntelen myös aktiivisesti taidemusiikkia. Kesä kuluu eri kilpailuihin valmistautuessa. Jos jää aikaa, teen töitä sukulaisten maatilalla.
Viivi Henttinen
Olen kiltti, avulias, rohkea ja nauravainen. Olen harrastanut harmonikkaa 4-vuotiaasta asti. Pidän esiintymisestä ja lavalla olemisesta. Olen saanut harmonikansoiton kautta uusia ystäviä. Harrastan myös partiota, kuoroa, bändikerhoa ja vpk:ta. Tykkään olla kavereitteni kanssa, kun on vapaa-aikaa. Kesällä aion pomppia trampoliinilla, soittaa harmonikkaa, olla kavereilla ja uida.
Asmus Loponen
Olen soittanut harmonikkaa 2,5 vuotta. Harrastan soittoa Itä-Helsingin musiikkiopistossa ja Porolahden peruskoulun painotetun musiikin opetuksessa. Opettajani on Antti Leinonen. Tykkään siitä, että harmonikalla voi soittaa monenlaisia kappaleita. Pelaan myös tennistä ja luen paljon. Pihalla pompin trampalla kavereiden kanssa. Olen pirteä, huumorintajuinen ja reilu.
Kevin Niittyviita
Olen vilkas, kiltti ja urheilullinen pikkupoika. Aloitin haitarinsoiton 6-vuotiaana Lahden Konservatoriossa oppilaana. Tykkään esiintyä siskojeni kanssa vanhustenkodeissa ja päiväkodeissa. Kivoja harrastuksiani ovat myös juoksu, sirkus, koripallo, hiihto, breakdance ja pianonsoitto.  Kesällä aion uida, hyppiä trampalla, syödä jäätelöä ja olla parhaiden kavereideni kanssa.
Sofia Sankari
Olen kiva, sisukas, hassu ja tosi huumorintajuinen tyttö Nummelasta. Olen soittanut harmonikkaa yli 4 vuotta. Minulla on ikävä kesäleirejä ja soittokavereita. Tykkään kuunnella muiden soittoa. Harrastan myös jalkapalloa. Kesällä menen parille leirille ja yökylään mummolaan. Kotona meillä on kissoja, koira ja hevosia. Olenkin tosi eläinrakas.
Enni Hölkki
Olen soittanut harmonikkaa pian viisi vuotta Lappeenrannan Musiikkiopistossa. Käyn Kimpisen koulua, ja olen musiikkiluokalla. Harrastan harmonikansoiton lisäksi balettia ja just dancea. Pidän kovasti laulamisesta, ja sitä teenkin päivittäin. Kesällä aion uida, syödä jäätelöä ja olla kavereideni kanssa. Olen energinen tyttö. Perheeni mielestä olen reipas, herttainen ja hauska.
Venla Tiimonen
Aloitin harmonikansoiton 6-vuotiaana Kirsi Laamasen opissa. Soitan myös harmonikkaorkesterissa. Muita harrastuksiani ovat jalkapallo, ratsastus ja yleisurheilu. Lisäksi tykkään hyppiä esteitä ja touhuilla keppareiden ja kavereiden kanssa. Kesällä aion uida, leikkiä kavereiden kanssa ja lenkittää kummini Rokka-koiraa. Olen iloinen, auttavainen ja nopea oppimaan uutta.