Lola Odusoga juontajana Kultaisessa ja Hopeisessa

Kultainen ja Hopeinen Harmonikka 2021 Finaali
Suora lähetys la 3.7. klo 20 AlfaTV

Missiksi Ikaalisissa 25 vuotta sitten
Lola Odusoga palaa Ikaalisiin juontamaan
Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan finaalin

Lola Odusoga nousee lavalle Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan 2021 finaalin juontajana lauantaina 1.7. juontajaparinaan Suomen Harmonikkaliiton puheenjohtaja Kimmo Mattila. Finaali nähdään suorana TV-lähetyksenä AlfaTV -kanavalta juuri avatusta, uudistuneesta Ikaalinen Spa Arenasta. Lola Odusoga kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1996 nimenomaan Ikaalisten Kylpylässä. Samana vuonna hän sijoittui kolmanneksi Miss Universum -kilpailussa.

Kultaisen Harmonikan finalistit ovat Ella Elomäki (22 v. Pori), Sonja Lampinen (19 v. Saarijärvi), Eveliina Uitto (29 v. Tampere), Vilma Wiren (17 v. Jyväskylä), Nita Linna (17 v. Jyväskylä) ja Satu Sarkoranta (36 v. Laitila). He ovat taituruudessaan pitkällä olevia nuoria muusikoita.

Hopeisesta Harmonikasta kisaa seitsemän huippulahjakasta lasta. He ovat Viivi Henttinen (11 v. Salo), Enni Hölkki (11 v. Lappeenranta), Sofia Sankari (9v. Nummela), Kevin Niittyviita (10 v. Hollola), Annabel Heikola (8 v. Pori), Asmus Loponen (10 v. Helsinki) ja Venla Tiimonen (10 v.Punkaharju).

Kultaisessa Harmonikassa kuullaan hienoja viihdemusiikin tulkintoja Kalle Elkomaan johtaman orkesterin säestyksellä. Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan finaali on yksi ensimmäisistä tilaisuuksista, joista yleisö pääsee nauttimaan myös paikan päällä koronan hellittäessä.

Osta liput täältä