Sata-Häme Soi pääsi tavoitteeseensa

47. Sata-Häme Soi on päättynyt aurinkoisissa tunnelmissa

Harmonikkafestivaali Sata-Häme Soi Ikaalisissa pääsi tavoitteeseensa eli 4000 myytyyn lippuun. Festivaalilla oli myös paljon ilmaistapahtumia. Aurinkoinen sää lauantaina sai väen liikkeelle ja uutena paikkana Laivaranta oli jymymenestys.

Pirttilahti Tango Experiencen konsertti Ikaalinen-salissa perjantaina oli huikea elämys. Nimensä mukaisesti 18-henkinen argentiinalaisen tangon orkesteri saa hakea vertaistaan Euroopan ulkopuolelta. Orkesterin sovitukset ovat johtaja Sami Pirttilahden käsiinsä saamia harvinaisuuksia Buenos Airesista.

Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailut televisioitiin suorana AlfaTV-kanavalla. Kultaisen Harmonikan voitto meni Vihtiin Pilvi Huhdalle ja Hopeisen Harmonikan voitto Anni Saksmanille Savonlinnaan.

– Sata-Häme Soi on kiitollinen yhteistyöstä Suomen Harmonikkaliiton kanssa, kiitollinen talkooväestä, hienoista esiintyjistä ja yleisöstä. Talouden suhteen olemme toiveikkaita, mutta tilanne selviää vasta myöhemmin, toteaa Sata-Häme Soi -hallituksen puheenjohtaja Susanna Hakala.

Sata-Häme Soi Ikaalisissa seuraavan kerran 1.­–5.7.2020.

Hyvää kesää!