Tanssi kesäyön taikaan!

Sata-Häme Soin uusi ohjelmapaikka on upea Laivarannan miljöö. Se sijaitsee kivenheiton päässä Festivaalipuistosta, lumoavan Lemmenpolun ja kauniin Kyrösjärven välissä. Taianomainen Rokassovskaja ulitsa eli Lemmenpolku kätkee satavuotiaiden lehmusten alle lukuisia rakkaustarinoita, intohimoa ja petosta. Boheemilla leskirouva Rokassovskilla, jonka mukaan Lemmenpolku on nimetty, oli tapana järjestää tanssiaisia, joita Kauppalan nuoret odottivat kiivaasti.

Nyt odotetaan Sata-Häme Soin Laivarannan laituritansseja, jotka järjestetään perjantaina 5.7. Tanssiaskeleiden tahdista vastaavat harmonikkakerhot läheltä ja kaukaa. Mukana ovat mm. Jämijärven Pelimannit. Lauantaina 6.7. vuorossa ovat räväkät Laivarannan bileet. Groovesta vastaavat Veli-Matti Järvenpää & Tex-Mex Quintet, Netta Skog, Jarkko Helin & Crawfish Kings sekä Leewings.

m/s Ikaalinen-laiva risteilee Kyrösjärvellä perjantaina ja lauantaina klo 17 alkaen, artisteina mukana ovat Veli-Matti Järvenpää ja Saija Tuupanen.

Festivaalipuistossa tanssitaan joka päivä lukuisten harmonikkakerhojen tahtiin. Iltaohjelmaa tähdittävät torstaina Yölintu ja Simo Silmu, lauantaina Saija Tuupanen & eXmiehet.

Viime vuonna suurta suosiota nauttineet tanssikurssit saavat jatkoa perjantaina ja lauantaina Omalla Tuvalla. Puistossa Eija Puranen ohjaa tanssituokion torstaina klo 14 aikuisille ja lauantaina klo 14 lapsille.