Kultaisen ja Hopeisen kilpailut suorana tv:stä

Ikaalisten Sata-Häme Soi -juhlien ydin, Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailut, palaa muutaman vuoden tauon jälkeen televisioon. Finaali nähdään suorana lähetyksenä AlfaTV-kanavalla lauantaina 6.7. klo 19. Tule paikan päälle nauttimaan taitavista esityksistä ja suoran lähetyksen kiihkeästä tunnelmasta.

Hopeisessa Harmonikassa kisaa kuusi lahjakasta lasta. Mukana ovat Annabel Heikola ja Masi Huunanmaa Porista, Pihla Kuiri Lappeenrannasta, Henrik Lamberg Salosta, Ella Lehtola Eurajoelta, Vilma Rämä Lohjalta ja Anni Saksman Savonlinnasta.

Kultaisessa harmonikassa kisaavat Pilvi Huhta Vihdistä, Jonna Hytönen Äänekoskelta, Aliisa Räsänen Porista ja Tero Tanttu Mikkelistä.

Säestävää orkesteria johtaa Kalle Elkomaa ja bändissä soittaa mm. Kultaisen Harmonikan voittaja Aleksi Laukkonen.

Kilpailujen juontavat tangokuningatar Heidi Pakarinen ja Suomen Harmonikkaliiton puheenjohtaja Kimmo Mattila.