Virallinen tiedote

Sata-Häme Soi Ikaalinen, 1.9.2018

TIEDOTE

Positiivisesta vireestä huolimatta Sata-Häme Soin perinteiset tuotantorakenteet olivat niin raskaat että yhdistys ei kestänyt sille keskeisten risteilytuottojen menetystä ja ajautui äärimmäisen heikkoon taloudelliseen tilanteeseen. Yhdistyksellä ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Vaihtoehtoina ovat toimintojen täydellinen uudistaminen tai sen päättyminen.

Teemme kaikkemme ensimmäisen vaihtoehdon toteutumisen puolesta. Käynnistämme neuvottelut kaupungin päätöksentekijöiden kanssa. Pyrimme velkojien kanssa sopuratkaisuun.

Maksuliikenne on toistaiseksi keskeytetty, koska hallitus totesi kokouksessaan että yhdistyksen taloudellinen tilanne on kriittinen, toiminnan tuotot eivät riitä kattamaan kaikki toiminnasta aiheutuneita kuluja.

Sata-Häme Soi ry:n hallitus